De Bib is een afhaaldienst op afspraak

Vanaf maandag 8 juni opent de bib opnieuw de deuren. Momenteel is er nog een afhaaldienst op afspraak. Je aanvraag doorgeven kan via een online formulier of telefonisch op het nummer 09 344 80 44. Afhalen kan pas nadat je vooraf een datum en tijdstip doorkreeg.

boekenrek op scherm van laptop

In het kader van de maatregelen rond het coronavirus is de bibliotheek van Assenede zaterdag 6 juni voor het publiek gesloten. Het bibliotheekpersoneel blijft echter aan het werk en biedt een alternatieve dienstverlening aan: je kan na afspraak materialen afhalen op weekdagen tussen 09.00 en 12.00 uur en van 14.00 tot 18.00 uur.

Kwetsbare personen en 70-plussers kunnen hun materialen laten leveren via de boodschappendienst.

Dit geldt alleen voor bestaande leden, we maken geen nieuwe lidmaatschappen aan. Deze dienstverlening is gratis.

Materialen aanvragen kan via dit online formulier of telefonisch via 09 344 80 44.

Per lener kunnen er 10 materialen ontleend worden. Via de catalogus https://assenede.bibliotheek.be kan je kijken welke materialen aanwezig zijn voor afhaling.

De bibliotheekmedewerkers zullen je informeren op welk tijdstip de materialen kunnen afgehaald worden. Deze zullen klaarliggen op tafels in de inkomsas van de sporthal.

Je kan pas afhalen nadat wij je een dag en tijdstip doorgaven voor de afhaling!